INFO OG BAGGRUND >        KONTAKT >        


Aktivitetszonen
Akustik
Bæredygtighed
Dagslys
Energi
Facade
Fleksibilitet
Gulv
Gymnastiksal
Ibrugtagning
Indeklima
Indretning
Konstruktioner
Kulturaktiviteter
Kunstlys
Markedsføring
Nye idrætsaktiviteter
Omklædningszonen
Opholdszonen
Automaten
Balkon
Gummigulve
Hjemmearbejdsplads i hallen
Hurtige køkken
Indskudte mellemzone
Klublokalet i skabet
Kreative køkken
Lommer
Rammen

Organisation
Overgangszonen
Stemningsrum
Tag
Teknik
Tilbygningszonen
Tilgængelighed
Trad. sportsaktiviteter
Udezonen
Udtryk
Åbenhed

Kreative køkken

  

 

Det kreative køkken

Det kreative køkken er restauranten, hvor man bliver serviceret ved bordet.
Det kan etableres i hallen, som har kundeunderlag til at drive en egentlig ’mad-forretning’. Konceptet kan indbygges i såvel den specialiserede storbyhal, hvor koblingen af nye idrætsgrene og et særligt madkoncept hænger sammen, som i landsbyhallen, der kan blive den lokale restaurant. I det kreative køkken er der lagt vægt på det delikate, og maden indtages i ro og mag ved borde, hvor man ikke forstyrres.
 
Fordele

  • Maden kan støtte hallens særlige profil som værende særlig sund, særlig på forkant med udviklingen eller andet.
  • Tilfører helt nye kvaliteter til hallen.

 
Ulemper

  • Der skal være et forholdsvis stort kundeunderlag for at skabe fornuftig driftsøkonomi


Eksempel
Kildeskovshallen i Gentofte har fået ombygget det traditionelle cafeteria til en blanding mellem det kreative køkken og det hurtige køkken. Maden bestilles fortsat ved skranken, men spiseområdet er indrettet som restaurant, og ambitionen er at servere mad af høj kvalitet.
http://www.gentoftekommune.dk/kildeskovshallen/cafe-kruses/