INFO OG BAGGRUND >        KONTAKT >        


Aktivitetszonen
Akustik
Bæredygtighed
Dagslys
Energi
Facade
Fleksibilitet
Gulv
Gymnastiksal
Ibrugtagning
Indeklima
Indretning
Konstruktioner
Kulturaktiviteter
Kunstlys
Markedsføring
Nye idrætsaktiviteter
Omklædningszonen
Opholdszonen
Automaten
Balkon
Gummigulve
Hjemmearbejdsplads i hallen
Hurtige køkken
Indskudte mellemzone
Klublokalet i skabet
Kreative køkken
Lommer
Rammen

Organisation
Overgangszonen
Stemningsrum
Tag
Teknik
Tilbygningszonen
Tilgængelighed
Trad. sportsaktiviteter
Udezonen
Udtryk
Åbenhed

Hurtige køkken

  


Teknisk Universitet i Delft, Holland 

Det hurtige køkken

Det hurtige køkken er baseret på salg fra disken kombineret med et selvafrydnings spiseområde.
Maden i det hurtige køkken indkøbes primært færdiglavet. Personalet udpakker, opvarmer og anretter maden. Disken er en del af et spise­område hvor man både kan ”løbe hurtigt” igennem og opholde sig for en stund. Det hurtige køkken er løsningen til hallen, som vil opgradere det eksisterende cafeteria, men beholde konceptet om noget hurtig mad, som kommer forarbejdet, blot skal tilberedes, sælges og derefter indtages ved bordene.
 
Fordele

  • Minder om det typiske cafeteria og kræver derfor ikke store ombygninger.

Ulemper

  • Minder om det cafeteria, der typisk allerede er i hallen, hvorfor det kan være vanskeligt at udnytte forandringen som en nyprofilering af hallen.