INFO OG BAGGRUND >        KONTAKT >        


Aktivitetszonen
Akustik
Bæredygtighed
Dagslys
Energi
Facade
Fleksibilitet
Gulv
Gymnastiksal
Ibrugtagning
Indeklima
Indretning
Konstruktioner
Kulturaktiviteter
Kunstlys
Markedsføring
Nye idrætsaktiviteter
2v2 fodbold
Amerikansk Fodbold
Cross Fit
Frisbee
Futsal
Idrætscross
Løb
Paddletennis
Rulleskøjter
Skating
Squash
Stavgang
Streetgolf
Tracking af udendørssport
Udendørs fitness
Wakeboard

Omklædningszonen
Opholdszonen
Organisation
Overgangszonen
Stemningsrum
Tag
Teknik
Tilbygningszonen
Tilgængelighed
Trad. sportsaktiviteter
Udezonen
Udtryk
Åbenhed

Futsal

  

Futsal

FUTSAL som spillet i dag officielt hedder, har sine rødder fra Sydamerika, hvor fodbolden altid har været den mest populære sport, og på hvert en lille plads hvor der blot var den mindste chance for fysisk aktivitet, blev der sparket fodbold.

Mange af de verdens stjerner som vi i dag kender (f. eks. Ronaldo), har startet deres karriere med Futsal, og der er mange officielle turneringer samt mesterskaber på det Sydamerikanske kontinent den dag i dag.

Spillet har siden hen bredt sig til USA, og det sydlige Europa, hvor især Portugal og Spanien har praktiseret dette spil. Det øvrige Europa og Asien er efterhånden også kommet godt med, og især Holland / Belgien er meget aktiv med spillet, idet der i disse lande er store klubber som udelukkende dyrker Futsal.

FIFA har også taget spillet på deres program, og det første verdensmesterskab blev afholdt i 1989, i Holland, hvor b. la også det Danske landshold med de store daværende stjerner på holdet deltog.

Siden hen har spillet ikke haft sin store succes i den Danske fodboldverden, indtil DAI Københavns kredsen fik interesse for dette spændende spil, og tog det på programmet i sæsonen 1996/97.

Spilleregler og redskaber
spillet.pdf

Eksempler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links
http://futsal.dk/index/